שלישי במוז"א - בשר ורוח, על מזון באמנות


 

הילה כהן-ברוש

כיצד מוצג נושא האוכל הנפלא והיצרי באמנות לאורך התקופות? מה אנו למדים מדרך הצגת האוכל על ההלך התרבותי והרוחני בימי קדם והיום? מה מסמלים המזונות השונים וכיצד הטיפול האמנותי בהם משנה את משמעותם? בין הדגן תירוש והיצהר, בין לחם הקודש והג'אנק פוד - הרצאה שמעוררת את בלוטות הטעם והמחשבה. 

המפגש כולל הרצאה וסיור מודרך במסלול הפיקניק הישראלי

 

שלישי 16.10 בשעה 10:30

 

לרכישת כרטיסים לחצו כאן